info@dolce.mk   070/393 519

Продукти

Сталак за торти

0 денaри

Додај во омилени Детали
stojalo_hula_up_belo.jpg

Постоље HULA UP- Бело 35 цм

1450 денaри

Додај во омилени Детали

Подлога за торти

0 денaри

Додај во омилени Детали
podstavek_za_torto-2.jpg

Постоље за торта

125 денaри

Додај во омилени Детали
podstavek_za_torto-2.jpg

Постоље за торта

170 денaри

Додај во омилени Детали
podstavek_za_torto-2.jpg

Постоље за торта

250 денaри

Додај во омилени Детали
podstavek_za_torto-2.jpg

Постоље за торта

320 денaри

Додај во омилени Детали

Страна 1 од 1, прикажува 12 записи (запис) од вкупно 12