info@dolce.mk   070/393 519

Продукти

820633.jpg

Калап за торта- Мече 01

1030 денaри

Додај во омилени Детали
823460.jpg

Калап за торта- Cupcake

1020 денaри

Додај во омилени Детали
824534.jpg

Калап за торта- Цвет

1090 денaри

Додај во омилени Детали
822742.jpg

Калап за торта- Топка

1090 денaри

Додај во омилени Детали
820601.jpg

Калап за торта- Срце

990 денaри

Додај во омилени Детали
820602.jpg

Калап за торта- Книга

990 денaри

Додај во омилени Детали
820618.jpg

Калап за торта- Куќа

780 денaри

Додај во омилени Детали
model_za_torte_srcaa.jpg

Обрач за торта- Срце

780 денaри

Додај во омилени Детали
model_za_torte_srcaa.jpg

Обрач за торта- Срце

1050 денaри

Додај во омилени Детали
model_za_torte_srcaa.jpg

Обрач за торта- Срце

1170 денaри

Додај во омилени Детали
Obroci_za_torto_okrogli.jpg

Обрач за торта округол

550 денaри

Додај во омилени Детали
Obroci_za_torto_okrogli.jpg

Обрач за торта округол

780 денaри

Додај во омилени Детали
model_kvadraten.jpg

Обрач за торта квадрат

670 денaри

Додај во омилени Детали

Страна 1 од 4, прикажува 20 записи (запис) од вкупно 63