info@dolce.mk   070/393 519

Продукти

Модели за чоколада

0 денaри

Додај во омилени Детали
823005.jpg

Модел за пралини МА1638

1080 денaри

Додај во омилени Детали
823002.jpg

Модел за пралини МА1610

1080 денaри

Додај во омилени Детали
823000.jpg

Модел за пралини МА1074

1070 денaри

Додај во омилени Детали
823001.jpg

Модел за пралини МА1526

1070 денaри

Додај во омилени Детали
cokolada_ma2000a.jpg

Модел за пралини МА2000

1070 денaри

Додај во омилени Детали
cokolada_ma1800.jpg

Модел за пралини МА1800

1070 денaри

Додај во омилени Детали
cokolada_20-D001.jpg

Модел за чоколадо 20-D001

1160 денaри

Додај во омилени Детали
cokolada_20-D003.jpg

Модел за чоколадо 20-D003

1160 денaри

Додај во омилени Детали
cokolada_20-D020.jpg

Модел за чоколадо 20-D020

1160 денaри

Додај во омилени Детали
model_za_cokolado_sah.jpg

Модла за чоколадо Шах

300 денaри

Додај во омилени Детали

Алатки за чоколада

0 денaри

Додај во омилени Детали

Страна 1 од 2, прикажува 20 записи (запис) од вкупно 31