info@dolce.mk   070/393 519

Продукти

кафена.jpg

Кафена боја течна

295 денaри

Додај во омилени Детали
лимон золта.jpg

лимон золта

240 денaри

Додај во омилени Детали
лист зелен.jpg

Лист зелен фломастер

220 денaри

Додај во омилени Детали
розе ситни.jpg

перли розе 100г

185 денaри

Додај во омилени Детали
1.jpg

фигура 1

490 денaри

Додај во омилени Детали
zolta.jpg

фондан золт 1кг

289 денaри

Додај во омилени Детали
bel.jpg

бел фондан 1кг 500002

255 денaри

Додај во омилени Детали
orizova.jpg

800 денaри

Додај во омилени Детали
cipka.jpg

смеса за чипка 500г

913 денaри

Додај во омилени Детали
63-247x176.jpg

глукозен сируп 700г 500015

220 денaри

Додај во омилени Детали
64-560x400.jpg

глицерин 600мл 500013

250 денaри

Додај во омилени Детали
agar-agar-247x176.jpg

агар агар 150г 500014

420 денaри

Додај во омилени Детали
cmc.jpg

ЦМЦ 150г

325 денaри

Додај во омилени Детали
secer-u-prahu-560x400.jpg

шекер во прав 1кг 500011

109 денaри

Додај во омилени Детали
111111.jpg

гам паста 1кг

340 денaри

Додај во омилени Детали
viber_image_2024-05-23_13-30-24-453.jpg

декорација к 1

120 денaри

Додај во омилени Детали
viber_image_2024-05-23_13-48-48-686.jpg

декорации м 1

80 денaри

Додај во омилени Детали

Страна 1 од 19, прикажува 20 записи (запис) од вкупно 380