info@dolce.mk   070/393 519
< Назад

калебаут чоколад. капки чоковик 12% 500г

калебаут чоколад. капки чоковик 12% 500г

290 денaри

Вовед


Опис

Додај во омилени
Шифра :
Во залиха: Да