info@dolce.mk   070/393 519
< Назад

Десертна чашка Тулип, 70мл, ЦРНА, 25 комада

Десертна чашка Тулип, 70мл, ЦРНА, 25 комада

308 денaри

Вовед


Опис

Пластична чашка за сервирање на крем и соодветни производи. Обликот тулип има капацитет од 70мл. Може да се користи со капак

Додај во омилени
Шифра : 220001
Во залиха: Да