info@dolce.mk   070/393 519
< Назад

Прехранбена боја во паста зелена

Прехранбена боја во паста зелена

205денaри  198 денaри

Вовед


Опис

Rainbow Duste ProGel е висококонцентрирана Прехранбена боја! За да добиете убави и богати бои на Вашите производи потребно ви е многу мало количество на ProGel, а тоа значи дека тубата со боја ќе ви трае подолго време. Само додајте мало количество на ProGel во фондатот, марципанот, бисквитното тесто, Candy melts...
Употреба: на секој килограм торта и декорација, не смеете да употребувате повеќе од 3 грама гел.
Состав: глицерин, сицилиум диоксид, пропилен гликол, бои: Е104*, Е133 (6,1%). *ВниманиеЧ Производот може штетно да влијае на активноста и концентрацијата на децата.
Да се чува на собна температура.
Нето количина: 25 грама.

Додај во омилени
Шифра :
Во залиха: Да