info@dolce.mk   070/393 519
< Назад

Жица за сечење бисквит

Жица за сечење бисквит

820 денaри

Вовед


Опис

Жица за хоризонтано сечење на бисквитно тесто.
Висината на ножевите е прилагодлива (2 ножа).
Дложината на жицата е 33,5 цм.
Жица за хоризонтано сечење на бисквитно тесто.
Висината на ножевите е прилагодлива (2 ножа).
Дложината на жицата е 33,5 цм.

Додај во омилени
Шифра : 360002
Во залиха: Да