info@dolce.mk   070/393 519
< Назад

Модел пластичен за леб

Модел пластичен за леб

580 денaри

Вовед


Опис

Модел за втиснување на форма- квадрат желка. Моделот е изработен од пластика. Димензии: 140 x 110 мм.

Додај во омилени
Шифра : 420004
Во залиха: Да