info@dolce.mk   070/393 519
< Назад

Плински горилник за крем

Плински горилник за крем

1.850 денaри

Вовед


Опис

Плински горилник за крем со големина од 103 x 42 x 439 мм. Едноставно полнење со плин.

Додај во омилени
Шифра : 410002
Во залиха: Да