info@dolce.mk   070/393 519
< Назад

Држач за полнење на cupcakes

Држач за полнење на cupcakes

85 денaри

Вовед


Опис

Држач за полнење на cupcakes. Со овој држач можете многу лесно да направите дупки во Вашите cupcakes и да ги наполните со најразлични кремови.
Изработен е од пластика.
Должина 6 цм, ширина 2,5 цм.

Додај во омилени
Шифра : 410014
Во залиха: Да