info@dolce.mk   070/393 519
< Назад

Термометар за шеќер

Термометар за шеќер

1.150 денaри

Вовед


Опис

Термометар за мерење температура при изработка на шеќерни слатки. Термометарот работи на температура од +40 °C до + 200 °C. Термометарот е изработен од нерѓосувачки челик. Должина од околу 300 мм.

Додај во омилени
Шифра : 400001
Во залиха: Да