info@dolce.mk   070/393 519
< Назад

Дрвено сукало

Дрвено сукало

880 денaри

Вовед


Опис

Прирачно дрвено сукало со должина од 38 цм. Сукалото има прикачени distančne алки со помошо на кои можеме полесно да растегнеме тестото подеднакво на сите страни.

На сукалото има 3 пара на граничници со дебелина од 2, 6 или 10 мм.

Додај во омилени
Шифра : 380001
Во залиха: Да